YALOVA / ÇİFTLİKKÖY - Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu

OKUL MÜDÜRÜMÜZ İLHAN AYDAN'IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Her fidanı sevgiyle büyüten fedakâr yönetici ve öğretmen arkadaşlarım,

Güzel yurdumun güvencesi, aydınlık yarınları, sevgili öğrencilerim,

Yavrularını vatana ve millete hayırlı bir nefer olarak yetiştirmeye çalışan fedakâr velilerim,

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 104. Yıl dönümüne ulaşmanın heyecanıyla, kavuşmuş olduğumuz bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı daha sevinç ve coşkuyla kutluyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Milli Mücadele Arkadaşlarını, ahirete intikal eden tüm Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize saygı, şükran ve minnetle yad ediyorum. Başta bu günü anlamlandıran çocuklarımızın, ülkemizin, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Çocuklar İyi ki Varsınız.

İLHAN AYDAN

OKUL MÜDÜRÜ