YALOVA / ÇİFTLİKKÖY - Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu

OKULUMUZDA MATEMATİK PARKURU ETKİNLİĞİ

Okulumuzun Matematik Öğretmeni Görkem TÜMER'in kontrolünde öğrencileriyle birlikte yaptığı Matematik Parkuru Etkinliği yapılmıştır.

Yarışma için öncelikle tüm 7. Sınıf öğrencilerine "parkur yarışmasına seçme" sınavı uygulanarak her sınıftan sınavı başarıyla tamamlayan 3'er öğrenci parkurda yarışmaya hak kazandılar. Daha sonra bu seçilen 12 öğrenciyi kura ile 2 takıma ayrılarak iki grup oluşturuldu. Yarışmaya başlamadan önce her iki gruptaki öğrenciler kendi rakiplerini  kendileri belirleyerek yarış başlamış oldu. Rakiplerini belirleyen öğrenciler parkura yerleştirilen soruları çözerek engellerden geçmeye çalışarak başarılı bir şekilde yarıştılar. Eğlenceli yarışma sonucunda kazanan Mavi takım oldu ve kantinde öğretmenleri ile beraber öğle yemeği yediler. Öğrencilerimizin hem işbirliği içinde hem eğlenceli bir şekilde yaparak yaşayarak öğrenmelerine imkan sağlayan Matematik Öğretmenimiz Görkem TÜMER'e Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu ailesi olarak teşekkür ederiz.

17-03-2024 17-03-2024

Matematik Parkuru Videosu