YALOVA / ÇİFTLİKKÖY - Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu

May

Okulumuz rehberlik servisi koordinatörlüğünde 03.05.2024 Cuma günü , Okulumuzun Bilişim Öğretmeni Hasan Avcı  7. Sınıf  ve 8.Sınıf öğrencilerimize “Bilişim Suçları ve Siber Zorbalık” semineri verdi.

Nis

Tüm öğretim kademelerindeki zorunlu derslere ait "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli" yeni müfredat taslağı; https://gorusoneri.meb.gov.tr/ adresinden kamuoyunun görüşüne sunuldu.

Nis

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku İçerisinde Kutlandı.

Nis

OKUL MÜDÜRÜMÜZ İLHAN AYDAN'IN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

Nis

Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Müdürlüğü bünyesinde Çiftlikköy Sahilinde okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle birlikte sahilde bulunan çöpler toplanarak toplumsal bilinç kazandırılmaya çalışıldı.

Mrt

Okulumuzun Rehberlik Servisi Öğretmenleri Aslı Emine ŞAHİN ve Esma BOSTANCI okul idaresinin destekleriyle 8.sınıf öğrencilerimize okul gezileri düzenlendi.

Mrt

Okulumuzun Matematik Öğretmeni Görkem TÜMER'in kontrolünde öğrencileriyle birlikte yaptığı Matematik Parkuru Etkinliği yapılmıştır.

Mrt

Ramazanda yaşanan gelenek ve göreneklerimizi öğrencilerimizle birlikte yaparak ve yaşayarak hissetmelerini sağlamaya çalıştık.

Ock

ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR ORTAOKULU 7.SINIF ÖĞRENCİMİZİN YALOVA OKULLAR ARASI YÜZME YARIŞMASINDA 50 METRE SIRT ÜSTÜNDE BİRİNCİ OLDU DİĞERLERİNDE İKİNCİLİK MADALYASI ALARAK BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZ OLDU.

Ock

Öğrencilerimizin İngilizce konuşarak günlük yaptığı işleri sunan videoları

Ock

OKULUMUZFA FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENLERİMİZİN EŞLİĞİNDE ÖĞRENCİLERİMİZİN YAPTIĞI ÇALIŞMALAR  FEN BİLİMLERİ ÇALIŞMALARI SERGİ OLARAK SUNULDU